Cls. V-XII

Pentru cei care au de susţinut examene, dar şi pentru cei care vor să se pregătească pur şi simplu, Centrul Educaţional Cristina oferă condiţii excelente de studiu şi o echipă de profesori a căror calitate didactică a fost probată de cei cinci ani de când funcţionăm. Rezultatele pe care le-au obţinut cursanţii noştri ne îndreptaţesc să spunem acest lucru !

Metodele moderne aplicate şi mediul  de lucru atractiv vor fi caracteristici de bază ale Centrului Educaţional Cristina şi vor fi  cele care vor face diferenţa între noi şi clasica pregătire.

Meditaţii şcolare

a)      meditaţii la limba română

b)      meditaţii la matematică

c)      meditaţii la limba engleză

 

 10456191_321433494678885_7923967320977883426_n

Oferta se adresează în principal elevilor din clasele terminale care au de susţinut examene de Evaluare Naţională, Bacalaureat, Admitere în Învăţământul Superior, dar şi celor care simt nevoia consolidării cunoştinţelor dobândite.

Profesorii noştri sunt specializaţi  nu doar în a transmite informaţii (tip pregătire clasică sau predare şcolară), ci şi de a-l forma pe viitorul absolvent să ştie cum să înveţe, să acumuleze informaţiile de bază pe care apoi singur să şi le poată dezvolta, să îşi dozeze efortul, să-şi perfecţioneze comunicarea, să se autoevalueze corect şi să fie în măsură să demonstreze, prin rezultate, că investiţia în dezvoltarea sa intelectuală este cea mai bună investiţie ce poate fi făcută pentru viitorul lui.

De asemenea, garantăm obţinerea unor rezultate remarcabile ale cursanţilor noştri la examenele la care participă. Această garanţie este asigurată de profesionalismul echipei noastre.

Cursuri de pregătire în vederea obţinerii BAC-ului 2018 !

Profesorii Centrului Educaţional Cristina din Târgovişte te pot ajuta sa acumulezi exact cunoştinţele de care ai nevoie pentru a promova examenul de maturitate. Meditaţii care vor avea rezultate garantate la matematică, româna, engleză. Vino şi tu în Centrul nostru ca sa ai BAC-ul şi o vară linistită !

Un gând despre „Cls. V-XII

Lasă un comentariu