Cls. I-IV

Cursanţi cls. I-IV – oferta de cursuri

Centrul Educaţional Cristina vine şi în acest an cu oferte atractive pentru copiii dumneavoastră.

O parte a activităţii Centrului nostru este destinată copiilor claselor O-IV. Am urmărit să venim în întâmpinarea dorinţelor părinţilor şi am organizat cursuri care s-au bucurat de un real succes şi anul trecut, cursuri care au fost foarte dorite şi de copiii dumneavoastră.

1. Curs „ Bucăţica de vacanţă”              

Motivarea cursului:

Bucatica de vacanta 3a

Prezentarea cursului :Activităţile acestui curs vizează antrenarea capacităţilor reale de care dispune copilul, accelerarea dezvoltării sale, prin intermediul învăţării organizate şi dirijate în direcţia valorificării talentului pe care acesta îl are.

Frecvenţa organizării cursului: o zi pe săptămână (2h)

2. Evaluări Naţionale

Clasele a II a şi a IV a, în anul şcolar 2017-2018, vor susţine o Evaluare Naţională. De aceea suntem onoraţi să vă ajutăm punându-vă la dispoziţie învăţătoare cu experienţă care se vor ocupa de pregătirea copilului dumneavoastră. În acest scop, organizăm meditaţii la limba română şi matematică pentru elevii claselor a II a, a III a şi a IV .

3. Curs de limba engleză

Prezentarea cursului: limbile străine, care vor fi de ajutor copilului dumneavoastă mai târziu, sunt uşor asimilate la această vârstă. Prin mijloace si metode noi, ştim să facem uşor de înţeles limbile străine.

Frecvenţa organizării cursului: o zi pe săptămână ( 2h). (La cerere)

Lasă un comentariu